Anders Kjernholm

Anders Kjernholm

Träningsgrupp lydnad

Anders bloggPosted by Anders Kjernholm Mon, March 17, 2014 21:44:26

Sommarkurser

Till dags dato är det två platser kvar på respektive kurs i juni och juli. Augustikursen är fulltecknad. Väldigt kul att det är ett så stort intresse.


Valpkursen

Det blev ett stort intresse. Hade kunnat starta en till. Ska bli riktigt spännande att få komma igång. Den blir inriktad både mot lydnadsklass och bruks.

Spårkurs

Spårkursen med Carina väckte stort intresse. Platserna med hund blev fulltecknad rätt fort. Det finns fortfarande två platser kvar utan hund. Jag tror det kommer att ge lika mycket som att delta med hund. Carina har fixat spårmark så de som deltar utan hund kan gå iväg och själva testa att spåra med sina hundar enligt Carinas upplägg.

Träningsgrupp bruks mot SM

Den nya bruksgruppen väckte också stort intresse och är full. Många har hört av sig.
Ska bli riktigt spännande att träffa dem. Hälften har jag träffat tidigare.

Träningsgrupp lydnad

Är i full gång. Vi ska träffas inom kort igen.

Deltagarna har fått föra träningsloggor och planerat träningen strukturerat både delmål och veckoplanering.

Vi har kört mycket mental träning och övat att ta kontroll över tankarna när man tränar, träningstävlar och när man tävlar. Vi har även gjort analyser hur vi känner och tänker innan, under tävling i förhållande till hur vi tänker efter. Mycket snack om hur man bygger image vilket har gjort att jag fått uppgifter av gruppen. Så går det när man sticker ut hakan.

Vi har även tittat på film på de bästa ekipagen i världen och kollat vad de är grymma på, vad vi kan utmana och hur vi ligger till i förhållande till dem.

Själva träningen har varit väldigt kreativ och det är kul att se hur engagerade deltagarna är i varandras träning. De tränar ihop mellan våra träffar med de som bor i närheten och har en sån där Facebookgrupp där de coachar och peppar varandra. Det är ett så positivt och kul gäng. Utvecklingen går fantastiskt bra. Jonna, Mia ( visserligen från bruksgruppen men ändå) och Anette tog de tre första platserna på en tävling nyligen och fick dessutom SM poäng. Det var Anettes debut i eliten. Helt fantastiskt!!!


Inomhusbilderna är tagna av Jonna.