Anders Kjernholm

Anders Kjernholm

Landskamp

Anders bloggPosted by Anders Kjernholm Thu, August 21, 2014 23:37:19

Valpkurs

Finns platser kvar. Den är helt inriktad mot att du ska tävla. Vi kommer att träna i ridhus. Så fort den är fulltecknad så kör vi igång.

Helgkurs

Jag kommer att hålla två helgkurser hos Alfa Hundcenter. Är du intresserad så anmäl dig via Alfas hemsida.

Landskamp

I morgon bär det av till Karlskoga. Dags för årets landskamp mot Norge. Sveriges talanger mot Norges. Svenskarna är taggade till tusen och har själva ordnat ett träningsläger som var väldigt lyckat vad jag hört.

Det är ett så härligt och positivt gäng vi har. Norrmännen är också förväntansfulla. Norge har en ny arbetsgrupp. Svein Georroen kommer att leda norskorna till detta mästerskap. Ska bli kul att träffa honom och höra om deras nya planer. Jag förstår att de ska satsa.

Karlskoga BK har tagit på sig att anordna hela arrangemanget och fixar så vi kan äta alla måltider på klubben. Vi skulle stå oss slätt utan alla snälla klubbar och personer som hjälper oss.

Det låter som det blir ett litet klurigt upplägg. Jag har lovat att hålla tyst tills visningshunden går ut på fredagskvällen.

Jenny Nilsson har fixat snygga tävlingströjor och Jonna har ordnat så att hundarna har snygga halsband i gult/blått. Håll nu tummarna att vi i ledningen klarar oss från att bli krigsmålade i år.

Det ska bli en riktigt spännande helg.

Är du i närheten så kom och heja på. Länderna har två segrar var.

Tävlingen börjar kl 09.00 på lördag.

Nu har jag gjort det.

Mot min vilja men med en massa tjat så ska jag prova att använda FB. Är lite orolig att jag ska fastna men jag gör ett försök.